Schaijk

Sportief bewegen bij dames- en herengymclub Schaijk-Reek

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REEK/SCHAIJK - Altijd al het idee gehad: ‘Ik moet iets aan m’n conditie gaan doen’ of ‘Er mogen nog best wel wat kilootjes af’? Dan heb je nu de kans om er echt werk van te maken. Door gezond te eten en veel te bewegen kun je langer fit en vitaal blijven. Voor je voeding zorg je zelf en natuurlijk kun je thuis in je eentje ook allerlei oefeningen doen, maar sporten in groepsverband motiveert veel meer en is nog gezellig ook. Dat kan elke dinsdagavond in Reek.

Een uur lang krijg je les van de enthousiaste en gekwalificeerde sportleraar Johan met een afwisselend programma. Na een uitgebreide warming-up werkt de groep aan de conditie en komen allerlei spiergroepen, met name buik- en rugspieren, in gevarieerde oefeningen aan bod. Het laatste deel van de les is voor een balspel: badminton, volleybal, basketbal, korfbal enzovoorts.

De les is zodanig opgebouwd dat iedereen mee kan doen. Je bepaalt zelf de intensiteit en het aantal keren dat je een oefening doet. Kortom, niveau of leeftijd speelt geen enkele rol. Vooral bij de dames zijn nieuwe leden van harte welkom, ook uit Schaijk. Met een iets grotere groep is het gezelliger en zijn weer andere spelvormen mogelijk. Ook bij de heren is nog plaats voor enkele nieuwe leden.

Iedereen die sportief wil bewegen onder deskundige leiding, kan elke dinsdagavond terecht in de sportzaal aan de Mgr. Suijsstraat in Reek. De dames sporten van 19.30 tot 20.30 uur, gevolgd door de heren van 20.30 tot 21.30 uur. De contributie bedraagt ongeveer 2 euro per week. De lessen starten weer op 3 september. Het is altijd mogelijk een paar proeflessen mee te doen.

Neem voor meer informatie contact op met Frans van der Linden (0486-462323 of frans.van.der.linden@home.nl) of Christ Dirks (0486-461893 of c.a.m.dirks@tele2.nl).

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties