Reek

Spannende strijd op voorronde NK Legpuzzelen in Reek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - In Het Wapen van Reek deden zaterdag 20 januari 34 teams van vier personen mee aan de regionale voorronde voor het NK Legpuzzelen. Er waren veel deelnemers uit de directe omgeving, maar ook van verder weg. Het doel was het zo snel mogelijk maken van de puzzel 'Op het strand' van Jan van Haasteren.  Een kleurrijke plaat van duizend stukjes.

De spannende strijd werd na 1 uur, 25 minuten en 9 seconden beslecht door De Moreentjes. Een team uit Uden met Reekse roots. Zij mogen zaterdag 24 maart aantreden op het Nederlands kampioenschap in Roelofarendsveen. Daar worden zij vergezeld door Janssen & Co (1 uur, 28 minuten en 22 seconden), De Haastmakers (1 uur, 29 minuten en 25 seconden klaar) en De Stukadoors (1 uur, 30 minunten en 12 seconden). Tevens ontving dat top drie waardebonnen voor puzzlingworld.nl, de webshop van organisator René van der Zwet.

'Voor herhaling vatbaar'
Van der Zwet is zeer tevreden. “Het was de eerste in Reek, dat is altijd spannend”, vertelt hij. “Het is een nieuwe locatie voor mij en voor de mensen is het een nieuw evenement. Gelukkig ben ik enorm goed geholpen door de vrijwilligers hier. Na afloop waren de reacties geweldig. Het was echt heel gezellig met een paar leuke verrassingen in de einduitslag. Ook de mix tussen jong en oud was goed, er deden mensen van alle leeftijden mee. Wat mij betreft is het zeker voor herhaling vatbaar.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties