Reek

RPP stopt na 48 jaar

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REEK - De Reekse Politieke Partij (RPP) houdt na 48 jaar op te bestaan. In de jaarvergadering hebben de aanwezige leden besloten per 1 januari 2022 te stoppen met de politieke activiteiten en de partij op te heffen.

"In verband met het samenvoegen van Landerd en Uden kwamen we tot de conclusie dat alleen verdergaan niet zou leiden tot voldoende politieke invloed in de nieuwe gemeente Maashorst", laat de partij weten. "Om die reden zijn al eerder gesprekken gevoerd met een afvaardiging van DS'97. Dit heeft geleid tot de oprichting van Voor de Dorpen. Hierin zijn oud-leden van de RPP vertegenwoordigd. Wij ondersteunen dan ook volledig het verkiezingsprogramma van Voor de Dorpen en roepen onze achterban op om te stemmen op lijst 13."

Het bestuur van de RPP zegt trots te zijn op wat de partij in al die jaren heeft bereikt. "We bedanken iedereen die ons, op welke wijze dan ook, heeft gesteund. Ook danken wij onze oud-raadsleden en -wethouders die onze belangen in de gemeenteraad meer dan voortreffelijk hebben behartigd."

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties