Reek

Reekse kinderen sluiten zomervakantie af met zonnige SummerbREEK

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - In Reek deden woensdag 19 augustus 175 kinderen tussen de 3 en 15 jaar mee aan SummerbREEK. Dit was een initiatief van Stichting Kelekeet en Achilles Reek als alternatief voor de vervallen kampen. Stichting Evenementen Reek, de organisatie achter stREEKfeest, deed ook een duit in het zakje om de afgelaste Koningsspelen in te halen. Alle deelnemers genoten onder de stralende zon met volle teugen van de vele activiteiten verspreid door het dorp.

Om zoveel mogelijk afstand te bewaren vonden de activiteiten op verschillende locaties plaats: op de sportvelden van Achilles Reek, in en rondom de gymzaal, op het schoolplein van De Kreek'l en op het voormalige voetbalveld aan De Scheenen. De kinderen waren opgedeeld in grote groepen op basis van hun schoolklas afgelopen jaar. Het programma sloot aan bij hun leeftijd. Zo konden de kleinsten bijvoorbeeld lekker losgaan op een springkussen en werden ze geschminkt, terwijl voor de oudere jeugd een grote survivalbaan was gemaakt. Tevens waren er diverse opblaasbare attracties, zoals een stormbaan. Uiteraard ontbraken ook de waterspelen niet. Naar mate de middag vorderde had iedereen wel een (soms onverwachte) douche gehad. Die was met de zomerse temperaturen zeer welkom.

Voor de kinderen was SummerbREEK een leuke manier om elkaar weer even allemaal te zien voordat het nieuwe schooljaar na het weekend van start gaat.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties