Reek

Huishoudens verrast met twaalf ansichtkaarten

Reek zorgt goed voor mekaar

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - De huishoudens van Reek zijn in het weekend van 25 en 26 april verrast met twaalf ansichtkaarten. Deze werden verspreid met het maandelijkse dorpsblad Reek Goed Voor Mekaar. Het idee erachter is dat mensen in deze periode van sociale onthouding op een laagdrempelige manier elkaar toch een persoonlijke boodschap kunnen sturen. Veel mensen vinden het namelijk erg leuk om een kaartje uit de brievenbus te halen.

Voorop de ansichtkaarten sieren prachtige sfeerbeelden uit Reek. De oudste foto van stoomzuivelfabriek Sint Donatus is bijna honderd jaar oud, terwijl de foto van De Witte Molen medio april nog werd gemaakt. Alle twaalf samen vormen ze een klein inkijkje in wat Reek allemaal te bieden heeft.

Persoonlijke boodschap
Het idee achter de ansichtkaarten is dat je ze kunt gebruiken om een goede buur of verre vriend een hart onder de riem te steken. Of verras iemand die je (bijna) niet kent. De kaarten zijn een goede manier om elkaar een persoonlijke boodschap te sturen. Met die gedachte in het achterhoofd zijn ze zelfs tot stand gekomen, in samenwerking met partijen die betrokken zijn bij het dorp en hart voor de gemeenschap hebben. Een schouderklopje of steuntje in de rug is altijd welkom.

Postabonnement
Wil je op de hoogte blijven van het wel en wee in Reek, maar woon je er niet (meer)? Neem dan een postabonnement. Voor 37,50 euro ontvang je het tijdschrift een jaar lang (elf nummers). Je krijgt dan direct het nieuwste nummer opgestuurd plus de twaalf ansichtkaarten. Neem bij belangstelling contact op met Paul Verstegen via 06-13537659 of nieuws@dereek.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties