Reek

Reek Explodeert opnieuw op sportpark Achilles

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - De initiatiefnemers van Reek Explodeert zijn achter de schermen al lange tijd bezig om opnieuw een goed en veilig evenement te organiseren. In een tijd waar vuurwerk landelijk steeds meer onder druk komt te staan, neemt Reek al een paar jaar een voortrekkersrol door het als gemeenschap te doen. Minder overlast en meer budget. Tel daarbij ook nog de gezelligheid op en het is bijna onbegrijpelijk dat andere plaatsen nog niet op deze manier werken. Maandag 1 januari 2018 om 0.30 uur viert Reek weer gezamenlijk de start van een nieuw jaar met een vuurwerkspektakel.

Het is niet zo vanzelfsprekend dat een evenement als Reek Explodeert zomaar kan plaatsvinden. Er komt veel bij kijken. In goed overleg met de gemeente kan het ook in 2018 gewoon doorgaan. Dit tot grote tevredenheid van de organisatie. Na het succes van vorige keer, is de plaats van handeling ook nu weer op het sportpark van Achilles. Een mooie locatie met alle voorzieningen bij de hand: een veilige afsteekplek, toiletten en misschien nog wel het belangrijkste: een bar om gezellig te borrelen.

Collecte
De collecte start op zaterdag 16 december. Een week eerder krijgen alle inwoners van het dorp een donatie-envelop in de bus. Ben je niet thuis op de dag van de collecte? Dan kun je de envelop afgeven bij Loek Willems (Burg. Wientjensstraat 1) of Mark Princen (Rosmolen 27). Voor bedrijven, organisaties én vriendengroepen bestaat de mogelijkheid de show te financieren. Wie hier aan meedoet, wordt als sponsor vermeld.
Extra handjes zijn altijd welkom. Bijvoorbeeld mensen die willen collecteren in hun eigen straat of buurt. Maar ook vrijwilligers die willen helpen met de opbouw van tevoren en het afbreken en opruimen naderhand. Wil jij je steentje bijdragen? Meld je dan bij de organisatie via reekexplodeert@outlook.com

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties