Reek

Succesvolle Koningscross keert voor tweede jaar terug

Prachtige namen prijken op affiche stREEKfeest

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Voor het negende jaar op rij is stREEKfeest het vertrouwde feest voor de regio op en rond Koningsnacht. Op het affiche prijken prachtige namen die garant staan voor een paar fantastische dagen in twee bijzondere tenten. Niet minder dan dertien artiesten treden aan op het populaire evenement, dat dit jaar plaatsvindt op zaterdag 22 en woensdag 26 april. Ook de vorig jaar succesvol geïntroduceerde Koningscross krijgt een vervolg.

This is Beethoven.

Rapper Kraantje Pappie en DJ Freddy Moreira zijn zaterdag 22 april met energieke shows te zien, aangevuld met Sane & Donna. Dit dj-duo bracht tijdens carnaval al enkele feestjes in de omgeving tot een hoogtepunt. Verder keert Jet Set Live terug naar het dorp. Wie op carnavalszondag in de Reekse residentie was, weet dat deze band alles uit de kast haalt om er een geweldige avond van te maken. Liefhebbers van het betere gitaarwerk kunnen hun hart ophalen bij Metallica-tribute The Unforgiven of nederfolkband Kennèh. De afsluiting van de avond ligt in de bekwame handen van Mental Theo, geen onbekende in Reek.

Koningsnacht
Tijdens Koningsnacht, woensdag 26 april, verrast topformatie Beethoven met visueel spektakel. Zij brengen de allernieuwste hits afgewisseld met rock, 90's en dance. Door slim gebruik te maken van de nieuwste technologieën en een LED-wall, lijkt het alsof de band opgaat in het 3D-landschap. Maak je eigen feestje in het Ameezing Feest Café. Een interactief programma waar live muziek, nostalgische video’s en karaoke elkaar afwisselen.
Daarnaast voorzien Lijn 99 en It All Started In The Nineties deze Koningsnacht van de nodige kleur. Verder is ook vaste gast DJ Menno weer van de partij. Alle registers gaan open wanneer Dansado en De Feestneger het stREEKfeest tot een climax brengen. Met een show vol verrassingen verzorgt dit Schaijkse duo het klapstuk van de avond.

Koningsdag
Donderdag 27 april viert Koning Willem-Alexander zijn vijftigste verjaardag en zijn vijfde jaar op de troon. In Reek wordt hierbij stilgestaan met activiteiten voor jong en oud. Het begint om 12.30 uur met een familiebrunch. Voor de kinderen van nul tot vier en van groep een tot en met groep vijf barst om 13.30 uur het Oranjefeest los. Voor de tieners heeft de organisatie op hetzelfde tijdstip een iets uitdagender programma opgesteld. De kers op de taart is de mud-run. De deelnemers moet rennen door het gras, klimmen over obstakels en kruipen door de modder. Na afloop komt er een frietkar waar je eten kunt halen. Ook blijft de bar constant open. Er schalt muziek over het terrein om de toch al goede sfeer nog verder te verhogen.

Kaartjes
Alle activiteiten vinden plaats op het festivalterrein aan de Mgr. Borretstraat in Reek. Noteer 22, 23, 26 en 27 april in je agenda. De voorverkoop draait nog op volle toeren. Bestel je tickets online op www.streekfeest.nl of haal een entreebewijs bij een van de vaste voorverkoopadressen in Reek, Schaijk, Velp en Zeeland.

Kraantje Pappie.

Jet Set Live.

Dansado en De Feestneger.

Freddy Moreira.

Op Koningsdag is er een mud-run in Reek.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen

Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?