Reek

Opnieuw kerststallententoonstelling in Reekse kerk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Kerstmis is het feest van de geboorte van Jezus, van samen komen, bij elkaar, of zoals in Reek, in de kerk. Ook dit jaar wordt er weer een expositie van kerstgroepen en -stallen gehouden in de H. Antonius Abt. Er zijn nieuwe exemplaren toegevoegd aan de collecte. Verder is ook de grote kerststal van de partij, inclusief de knik-engel.

De tentoonstelling is te bezichtigen tijdens de wintermarkt op 15 december, na de nachtmis van 24 december om 23 uur, eerste kerstdag van 14 tot 16 uur en tweede kerstdag van 10 tot 16 uur en tijdens de wintermarkt op 15 december. Op die moment kun je de kerststallen bewonderen, maar ook elkaar elkaar ontmoeten in de parochiezaal onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers. Een ieder is van harte welkom.
Heb je zelf nog een bijzondere kerststal die je zou willen tentoonstellen? Lever die dan zaterdag 8 of 15 december in tussen 10 en 11.30 uur bij het parochiezaaltje naast de kerk. Specifieke verhalen over de herkomst, bouw of iets dergelijk zijn zeer welkom, mits kort en bondig beschreven. Neem bij problemen met het vervoer van de kerststal, beelden of anderszins contact op met Henk Hendriks via 06-83247075.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties