Reek

Collecte voor laatste editie Reek Explodeert

'Nog één keer, met z'n allen samen'

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Even leek het al definitief voorbij, maar nog één laatste keer luidt Reek gezamenlijk het nieuwe jaar in met een vuurwerkspektakel. Dit keer zelfs met een professionele show. Het geld dat nog in de pot zit van voorgaande jaren wordt aangevuld met de opbrengst van een collecte huis aan huis. Vrijwilligers komen tussen zaterdag 7 en zondag 15 december in Reek aan de deur om donaties op te halen.

De organisatie wil het evenement niet als nachtkaars uit laten gaan nadat de rechter afgelopen zomer een streep door Reek Explodeert zette. Ze laten de kop niet hangen en gaan voor een mooie afsluiter. “We hebben de boel even laten bezinken”, zegt Loek. “We zien een mogelijkheid om nog één laatste keer Reek Explodeert te houden. In de pot zitten nog wat reserves. Met een goede financiële boost uit het dorp kunnen we de verplicht gestelde expert inhuren voor een professionele vuurwerkshow op 1 januari 2020 middenin de nacht. Dit kunnen we alleen betalen als het dorp er massaal achter gaat staan.”

Financieren
Om het spektakel mogelijk te maken gaat de organisatie nog eenmaal collecteren in de week van 7 tot en met 15 december. Ook voor bedrijven, organisaties én vriendengroepen blijft de mogelijkheid bestaan de show te financieren. Wie hier aan meedoet, wordt als sponsor vermeld. Meer informatie is op te vragen bij reekexplodeert@outlook.com
Het idee voor Reek Explodeert is ontstaan vanuit de gedachte dat er met oud op nieuw in Reek niets te doen is. De organisatie wil dat niet zomaar afgeven. “We geven het evenement komende jaarwisseling een onvergetelijke afsluiter”, zegt Maurits Raijmakers. “Nog één keer, met z'n allen samen.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties