Reek

Geen Viking vrijdag 25 oktober te zien in Het Wapen

Nieuwe show van Brabantse komiek Mark van de Veerdonk in Reek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Ook zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal vijftig minuten lachen onder het motto: 'het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken'. In Geen Viking doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.

Wie de afgelopen jaren één of meerdere van Van de Veerdonks optredens heeft meegemaakt, weet dat het draait om die ene vraag: wat wordt het decorstuk? Na een vliegende wc-pot, een halve deux chevaux, een antieke telefooncel, een gecrashte solex in een ladekast en een concertvleugelboot, dringt de prangende vraag zich op: wat sleept de Brabantse komiek dit keer het podium op? Van de Veerdonk zelf: “Wat het decor wordt? Ik kan slechts één ding verklappen; Geen Viking.”

Kaartverkoop
Geen Viking van Mark van de Veerdonk is vrijdag 25 oktober te zien in Het Wapen van Reek. De show start om 20 uur. Een kaartje kost 12,50 euro. De kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar in Het Wapen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties