Reek

Onder leiding van Janna van Tiel

Nieuwe serie teken- en schilderlessen voor kinderen van 6 tot 12 jaar

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REEK - Vanaf 7 mei geeft Janna van Tiel in Reek weer nieuwe teken- en schilderlessen voor kinderen. Haar vorige sessies tekenlessen waren een groot succes. De lessen vinden plaats op maandag- of dinsdagmiddag van 15.30 tot 17 uur. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen acht lessen volgen van anderhalf uur.

Janna van Tiel laat kinderen op een gezellige en ontspannen manier kennismaken met verschillende materialen zoals waskrijt, aquarelverf, pastelkrijt en houtskool. "Ik heb veel leuke opdrachten voor de kinderen. Naast deze opdrachten is er genoeg ruimte voor de ontwikkeling van fantasie en creativiteit”, vertelt Janna.

De Reekse heeft veel teken- en schilderlessen gehad en volgde ook een aantal cursussen over ‘het tekenen met kinderen’. Ze studeert momenteel creatieve therapie aan de HAN in Nijmegen. “Tekenen en schilderen is belangrijk voor een kind”, stelt Janna. “Met tekenen ontdekken kinderen namelijk nieuwe inzichten en perspectieven. Ze verwerken met behulp van tekenen ervaringen, ze kunnen zich uiten, ze bouwen er zelfvertrouwen door op en ook leren zij hiermee zichzelf kennen.”

De lessen worden in Reek gegeven op de locatie ‘Rekelhof’, aan de Scheenen 6. Voor meer informatie of aanmelding: janna.vantiel@hotmail.com of 06-31534371.

Janna van Tiel.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties