Reek

MuziS trapt 2018 af met duo Vercammen-Bourne

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - MuziS Landerd vervolgt zondag 21 januari haar programma met een betoverend duo. Merel Vercammen en Daniëlle Bourne verzorgen dan een optreden in Het Wapen van Reek. Het concert van de violiste en pianiste begint al om 11 uur in de ochtend. 

Merel, die volgens de Volkskrant 'betoverend' viool speelt, staat bekend om haar poëtische spel en zoektocht naar klankkleuren. Ze begon al op haar vijfde met viool spelen. In 2014 studeerde ze cum laude af aan het Royal College of Music in Londen, wat als één van de beste conservatoria ter wereld wordt beschouwd. Ze heeft wereldwijd diverse prijzen gewonnen en speelde in de meest prestigieuze concertzalen.
Daniëlle heeft piano gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en Utrecht. Ook zij is cum laude afgestudeerd. Danielle was laureaat bij verschillende concoursen en heeft op diverse podia gestaan in binnen- en buitenland. Ook was ze al diverse keren op televisie te zien waaronder bij Witteman, Kunstof TV en in de promotievideo van het Koninklijk Concertgebouw. Daarnaast volgde ze diverse internationale masterclasses.

Merel en Danielle spelen het programma L’Heure Exquise, dat is geïnspireerd op de gedichten van Paul Verlaine. Deze gedichten waren een grote inspiratiebron van onder anderem componist Claude Debussy. Kaartjes zijn te koop aan de kassa of online te bestellen via www.muzis.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties