Reek

Muzis Landerd: Trio Strobos geeft 6 juni concert in Reek

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REEK - Op zondag 6 juni, daags na de aangekondigde coronaversoepelingen, staat in het kader van MuziS Landerd een concert gepland van Trio Strobos. Het optreden in Het Wapen van Reek begint om 12 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.muzis.nl. 

Het drietal Strobos-Van den End-Van den Bercken brengt een grote diversiteit in repertoire en bezetting. Van opera-aria’s en tango’s tot romantische sonates en van Caccini tot improvisatorische muziek van John Cage.
Mezzosopraan Karin Strobos behaalde in augustus 2007 haar Master met onderscheiding aan het Utrechts conservatorium. Naast opera is Karin veelvuldig actief in het kamermuziekrepertoire. In verschillende samenstellingen verzorgt ze concerten in binnen- en buitenland.
Felicia van den End behoort tot een van de meest veelzijdige fluitisten van haar generatie. Mede door haar bijzondere gebruik van de klank van het instrument brengt zij het fluitrepertoire opnieuw onder de aandacht. Zij heeft diverse prijzen op haar naam staan, onder andere de eerste prijs bij het Prinses Christina Concours.
De Nederlands-Russische pianiste Daria van den Bercken kreeg in 2012 de volle aandacht van de klassieke muziekwereld met het project ‘Handel At The Piano’ dat onder andere leidde tot de prestigieuze Amsterdamprijs 2012 en vele ,(inter)nationale concerten. In de lente van 2015 verscheen de cd Keys to Mozart, die hoge waarderingen kreeg in de kranten.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties