Reek

Zondag 14 april in Wapen van Reek

Muzis Landerd sluit seizoen af met Vivezza Trio

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Sprankelend, afwisselend en niet al te traditioneel, dat is het handelsmerk van het Vivezza Trio. Dit opgewekte trio bestaat uit violiste Inger van Vliet, klarinettiste Nicole van Jaarsveld en pianiste Angélique Heemsbergen. Zondag 14 april treden zij op in Het Wapen van Reek. Het concert begint om 12 uur. Kaarten zijn te koop via www.muzis.nl of aan de dagkassa.

Inger, Nicole en Angélique ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan het Conservatorium van Utrecht. In 2010 wonnen ze de kamermuziekmarathon van dit conservatorium en dat succes zorgde voor een reeks live radio-optredens. De beslissing om na hun afstuderen door te gaan als professioneel ensemble, bleek een goede: het Vivezza Trio is inmiddels veelgevraagd voor concertpodia in het hele land. Het trio trad op in het Concertgebouw, TivoliVredenburg, De Oosterpoort, en is regelmatig te horen in radioprogramma’s als Opium op 4 en de Klassieken. Ook nam het Vivezza Trio zeer succesvol deel aan Tournoi International de Musique, een muziekconcours in Parijs.
Het Vivezza Trio doet haar naam eer aan door het samenstellen van levendige en fantasierijke programma’s. Het repertoire varieert van rustig klassiek, mooi romantisch tot levendig modern. Tijdens de concerten worden de werken omlijst met gesproken toelichtingen om zo het publiek mee te voeren in hun persoonlijke verhaal achter de muziek. Het trio speelt onder andere werken van Brahms, Dvorák en Max Bruch.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties