Reek

Zondag 20 januari in Wapen van Reek

Muzis Landerd presenteert het Coco Collectief

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Een bijzonder concert in Het Wapen van Reek op zondag 20 januari. Het Coco Collectief waagt zich aan Schuberts Winterreise. Onder regie van Marc Pantus bedwingen de vijf zangeressen en hun pianist deze Olympus van de liedkunst. Kaarten zijn te verkrijgen aan de kassa of via de ticketservice op www.muzis.nl. Het concert start om 12 uur.

Het Coco Collectief bestaat uit de zangeressen Wendeline van Houten, Merlijn Runia, Jannelieke Schmidt, Nikki Treurniet, Ellen Valkenburg en pianist Maurice Lammerts van Bueren. Zij leerden elkaar kennen op het Koninklijk conservatorium in Den Haag, waar zij allen studeerden en Maurice docent is. De leden vormen samen een hecht ensemble, maar streven geen koorklank na. Het solistische element in het ensemble komt mede voort uit het feit dat alle zangeressen ieder duidelijk solist zijn. Zowel de zangeressen als de pianist hebben naast hun werk in het collectief een mooie carrière in binnen- en buitenland
Het ensemble geeft regelmatig recitals, stond onder meer in het Concertgebouw en was te horen op Radio 4 in de Spiegelzaal, Podium op zaterdagavond, Licht op 4 en in Opium op 4. Ook waren zij verschillende keren te zien op Brava TV en te horen bij de Concertzender.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties