Reek

Muzis Landerd gaat weer van start: Duo Bilitis geeft concert in Reek

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REEK - Muzis Landerd gaat weer van start. Het eerste concert van het nieuwe seizoen wordt verzorgd door Duo Bilitis, op zondag 27 september om 12 uur in Het Wapen van Reek. (foto: Eric Binkhorst)

Duo Bilitis is, mede door haar bijzondere bezetting (Ekaterina Levental-mezzosopraan en harp en Eva Tebbe-harp) een uniek ensemble op de Nederlandse podia en daarbuiten. De musici hebben sinds de oprichting van het duo in 2004 een geheel nieuw repertoire gecreëerd met eigen arrangementen van bekende componisten, maar ook door compositie-opdrachten aan verschillende Nederlandse componisten zoals Jeff Hamburg, Chiel Meijering en Daan Manneke. Met het strijkersensemble Camerata Lucio, onder leiding van Emmy Verhey, speelden zij de Nederlandse premières van de dubbelharpconcerten van Maciej Malecki en Jean Jean Francaix. Duo Bilitis is winnaar van het Internationaal Kamermuziekconcours Almere en finalist van de International Jewish Music Competition. Zij traden op tijdens diverse binnen- en buitenlandse festivals, onder andere in Duitsland, Bulgarije en Azerbeidzjan. Het duo vernoemde zich naar Claude Debussy’s composities Les Chansons de Bilitis op teksten van Pierre Louys.

Omdat er slechts een beperkt aantal personen in de zaal kan, vraagt de organisatie bezoekers zich vooraf te melden, dit geldt ook voor abonnementhouders. "Wij moeten een lijst maken met naam en telefoonnummer van onze bezoekers, dit in verband met eventueel contactonderzoek achteraf. Deze lijst zal na twee weken worden vernietigd."
Aanmelden kan telefonisch via 0412-624522 of 06-3410 7661, via info@muzis.nl of tonton1000@ziggo.nl (met vermelding van naam en telefoonnummer) of door kaarten te kopen via www.muzis.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties