Reek

Muziektheatervoorstelling Ekaterina Levental in Wapen van Reek

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REEK - In Het Wapen van Reek is op vrijdag 27 september om 20 uur de muzikale voorstelling van Ekaterina Levental te zien, De Grens. De Grens is gebaseerd op dagboekfragmenten van zangeres en harpiste Ekaterina Levental en gaat over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie.

Muziektheatervoorstelling De Grens is gebaseerd op dagboekfragmenten van Ekaterina Levental, uit de periode waarin ze als 16-jarige vluchteling aankwam in Nederland. In een indrukwekkende one-woman show vertelt ze over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in een maatschappij waar ze geen deel van kan zijn. We zien Nederland door de ogen van een buitenstaander, met veel humor en begrip. Ekaterina laat op ontroerende en confronterende wijze zien hoe het leven is in een niemandsland, als enkel de hoop nog rest.

De Grens is het vervolg op de succesvolle voorstelling De Weg. Daarin vertelt Ekaterina over haar vlucht uit de voormalige Sovjet-Unie. Een weg die eindigt in een veilig politiebureau op de Wallen in Amsterdam. De Grens begint daar waar De Weg eindigt. Een jonge vrouw, die vecht voor haar bestaansrecht, dwars door grenzen, voorbij het oordeel. De Grens vertelt je een waargebeurd en hoopvol verhaal, opgetekend aan de rand van Nederland, met humor en prachtige muziek.

Kaartverkoop
De entree is (voor leden en niet-leden) 15 euro, inclusief een consumptie. Kaarten zijn verkrijgbaar in alle Noordoost-Brabantse bibliotheken of via www.nobb.nl/ticketwise.  Kaarten aan de deur kosten 20 euro.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties