Reek

Haarmode Jan Nelissen Reek

'Mensen hebben gemiddeld twee knipbeurten gemist'

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Aan de Mgr. Borretstraat 44 in Reek vind je Haarmode Jan Nelissen en Salon Silke Nelissen. Vader en dochter mogen allebei sinds woensdag 3 maart op afspraak weer klanten ontvangen. Al sinds de geruchten over het opstarten van de contactberoepen stond bij beiden de telefoon roodgloeiend.

Ondanks dat de kapsalon ruim elf weken dicht was, is Jan toch in contact gebleven met zijn klanten. “We hebben gelukkig nog wat producten kunnen verkopen”, vertelt hij. “Via social media deden we een oproep om verf niet bij de drogist te halen, maar aan ons te denken. Voor veel klanten heb ik een tasje gemaakt met haarverf, handschoenen, papieren handdoekjes en kwastjes. Alles wat nodig is om zelf je haar te doen met de vertrouwde kwaliteit van de kapper. Bij het ophalen heb ik nog tips en adviezen gegeven.”

De misgelopen omzet kan Jan niet meer inhalen. “Mensen hebben gemiddeld twee knipbeurten gemist”, denkt hij. “Dat kan ik niet meer goed maken. Voorlopig werken we zes dagen per week van 7 tot 19 uur, zodat iedereen ruim voor de avondklok weer thuis kan zijn. De agenda zit komende tijd bomvol.”

Dochter Silke is al iets langer weer aan de gang als medische pedicure. Daarvoor werd eerder groen licht gegeven door de overheid. Vanaf nu kan ze ook andere klanten weer ontvangen.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties