Reek

Leen boeken uit de Reekse straatbieb

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Petra School en Gertie Theunissen hebben in Reek het initiatief genomen voor een straatbieb. Dit zijn kasten waarin tweedehands boeken staan. Het idee hierachter is dat je eenvoudig in aanraking komt met nieuwe boeken. In het dorp staan sinds vrijdag 12 oktober twee blauwe biebkasten: in de Mgr. Suijsstraat ter hoogte van nummer 15 en in de Noordhoek tegenover Onder Ons. De eerste weken is er al gretig gebruik van gemaakt.

Je mag een boek kiezen, gratis meenemen en zelfs houden als je dat wil. De volgende keer dat je gaat kijken, kun je misschien zelf een boek in de kast zetten voor anderen om te lezen. Een boek dat je kunt missen en waarmee je misschien een ander een plezier kunt doen. Voor alle duidelijkheid: het betreft boeken voor jong en oud, romans, stripverhalen, informatieve boeken, tijdschriften, kinder(kijk)boeken, gewoon alle boeken die mensen graag ter beschikking stellen.
Heb je op dit moment thuis boeken liggen die je kunt missen voor de straatbieb? Zet ze dan in een van de kasten of geef ze af bij Petra School (Mgr. Suijsstraat 15) of Gertie Theunissen (Brouwershof 17). Zo helpen we elkaar aan het lezen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties