Reek

Land'Arte houdt grote tentoonstelling op 16 en 17 maart

Kunst kijken in Reek

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REEK - Er komt een grote kunsttentoonstelling in Reek. Op zaterdag 16 en zondag 17 maart van 11 tot 17 uur vult Kunstgroep Land’Arte het hele Wapen van Reek met allerlei kunstvoorwerpen. Er zijn kunstenaars uit Zeeland en Schaijk aanwezig, maar deze keer is er extra aandacht voor de creatieve Reekenaren. Voor hen wordt extra ruimte gecreëerd. Entree is gratis.

23 deelnemers uit heel Landerd met schilderijen, keramiek, quilten, gedichten en allerlei andere kunstuitingen gaan het Wapen van Reek inrichten met hun werk. Daarnaast ligt deze keer het accent op mensen uit Reek die iets willen laten zien van hun creatieve hobby. Ook de kleinste kern van Landerd bevat meer dan genoeg creativiteit.

Vorig jaar trok de expositie maar liefst 850 bezoekers. "Land’Arte beschikt over een grote achterban aan kunstenaars. Toch lukt het nog elke keer om nieuwe talenten te vinden", vertelt Willie Roks namens Land'Arte. "Maar deze keer doen ook enkele mensen mee die we al een tijdje niet meer gezien hebben. De organisatie streeft naar een spannende mix van disciplines. Aantrekkelijk voor een groot publiek. Verkoop is niet het belangrijkste doel. Genieten van kunst staat op de eerste plaats."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties