Reek

Koffieochtend voor Stichting Opkikker bij Onder Ons in Reek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Wilma van Hees organiseert samen met Onder Ons in Reek een koffieochtend voor de Stichting Opkikker. Zaterdag 27 oktober wordt van 10 tot 11.30 uur bij de horecagelegenheid aan de Noordhoek 13b in Reek koffie en thee met zelfgebakken taart geserveerd. De koffie en thee wordt gratis ter beschikking gesteld door Onder Ons in Reek en Mocca d’Or. Wilma zorgt samen met een aantal vriendinnen voor lekkere taarten.

Er hoeft niet betaald te worden, maar er staat een collectebus van de Stichting Opkikker. De organiserende partijen hopen door het ophalen van een vrijwillige bijdrage een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor de stichting. Zo snijdt het taartmes aan twee kanten.

Opkikkerdag
De Stichting Opkikker is een organisatie die zich inzet voor langdurig zieke kinderen en hun familie. Zo’n tweeduizend keer per jaar verrassen zij gezinnen met een langdurig ziek kind met een onvergetelijke Opkikkerdag. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier, zetten zij niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje. Na afloop ontvangt het gezin beeld- en videomateriaal om de dag nog eens her te beleven.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties