Reek

Kêleströpers 55 jaar: jubileumweekend met spectaculair feestprogramma

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

KELERIJK - In het weekend van 16 en 17 september wordt het 55-jarig jubileum van carnavalsvereniging De Kêleströpers groots gevierd, met, voor en door het hele dorp. 

Het prinsenpaar van De Keleströpers.

Het hele dorp is, evenals bevriende carnavalsverenigingen uit de regio, uitgenodigd voor dit bijzondere jubileumweekend, want carnaval vieren doe je samen met vrienden en dorpsgenoten, stellen De Keleströpers.

Aan de uitnodiging voor het feestweekend, die huis aan huis in Reek is bezorgd, is ook een jubileumloterij gekoppeld. Iedere uitnodiging heeft een uniek lotnummer. Op de zondagmiddag vindt de loterij plaats. Deze is, evenals alle activiteiten in het feestweekend, gratis. Voorwaarde voor deelname aan de loterij is wel dat je die middag met je lotnummer in de zaal aanwezig bent om mee te dingen naar de prijzen.

Feestavond
Op zaterdagavond is er een grote feestavond in de spiegeltent bij Het Wapen van Reek. Feestband Dèjá Vu zorgt voor de muziek. Deze band trad eerder succesvol op na afloop van het jubileumconcert van muziekvereniging Semper Crescendo tijdens het stREEKfeest eerder dit jaar. De feestavond begint om 21 uur, de entree is gratis en iedereen is welkom.

Jubileummatinee
De zondag wordt ingeruimd voor feest en ontmoeting. Met een groots jubileummatinee wordt het jubileum op bijzondere wijze gevierd. Natuurlijk ligt de nadruk op feestvieren, maar ook de ontmoeting met elkaar staat tijdens deze middag centraal. Vanaf het middaguur start de verenging met een feestelijke brunch voor genodigden. Vanaf 14 uur is iedereen opnieuw welkom in Het Wapen. In de grote zaal zorgt de band De Limburger Buben voor de muzikale omlijsting. Een van de hoogtepunten die middag is het optreden van feestzanger Stef Ekkel, bekend van hits als Liever te dik in de kist, De woonboot en Sierra Madre. Daarnaast zal dweilorkest Ongerakt in de Whisky bar bijdragen aan de feestelijke sfeer.
Voor de kinderen en jongeren komt ‘de Paarse caravan’, die met een theaterprogramma de kinderen uitstekend zal amuseren en vermaken.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties