Reek

Reeks evenement uitgegroeid tot begrip rond Koningsdag

Jubileumeditie stREEKfeest belooft feestelijke happening

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Reek maakt zich op voor de tiende editie van het stREEKfeest. Wat begon als idee om Koninginnedag in Reek leuker te maken, is uitgegroeid tot een begrip in de regio op en rond Koningsnacht. De twee feestavonden op 21 en 26 april kennen elk een eigen karakter. De kaartverkoop gaat als een trein. Wil je er zeker weten bij zijn, haal dan nu je tickets.

De saamhorigheid om Reek leefbaar te houden is via het stREEKfeest overgeslagen naar omliggende dorpen en dit jaar zelfs ook ver daarbuiten. Dat is onder meer terug te zien aan de online kaartverkoop, die zich uitstrekt tot het gebied Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen. Dit komt onder meer door The Dirty Daddies en Baby Blue. Fans van deze topbands reizen speciaal hiervoor af naar Reek.
De kracht van stREEKfeest zit in het gemoedelijke karakter en de reüniefunctie die het evenement vervult in de omgeving tijdens Koningsnacht. Met name het massale in de grote steden heeft plaatsgemaakt voor het gezellig samen zijn met vrienden, familie en andere bekenden uit de eigen omgeving. Geheel onverklaarbaar is het succes voor Reek niet, omdat in vroegere jaren Disco De Noordhoek ook al eens die functie vervulde. Met een knipoog heeft de organisatie dan ook DJ Corné gestrikt om nog eens de tijd van de jaren zeventig, tachtig en negentig terug te brengen.

Tienjarig bestaan
Het stREEKfeest barst los op zaterdag 21 april. Die avond wordt stilgestaan bij het tienjarig bestaan met extra aandacht voor vrijwilligers, sponsors en regionale artiesten. In de grootste tent treden Baby Blue, opkomend dj-talent Ché Crozz en de populaire DJ Johnny 500 op. In de andere tent is behalve DJ Corné vooral ruimte voor lokale bands als Strike2 en One Dollar Quartet, De afsluiting is in handen van feestact Snollebollekes.

Oranjefeest
Koningsnacht, donderdag 26 april, belooft vooral veel spektakel en een waar oranjefeest te worden. The Dirty Daddies waren al eens eerder aanwezig in Reek, op een uitverkochte Koningsnacht. Toen speelden de mannen de tent plat en ze hebben aangegeven dit jaar op herhaling te gaan. Zij worden in de grote tent bijgestaan door party-DJ Menno en de op stREEKfeest ontstane feestact The Allstarz als afsluiter. De tweede tent wordt omgeturnd in een feestcafé. De presentatie van de avond is in handen van de Loco Loco Discoshow met gastoptredens van populaire aanstormende volkszangers Raymon Hermans en Henk Dissel. Een avond met een Hollands tintje en vooral veel feest.

Koningsdag
Op de verjaardag van onze Koning, vrijdag 27 april, is er volop aandacht voor de jongste doelgroep van het stREEKfeest met een juniorchallenge en mud-run. Vanwege het jubileum wordt er getrakteerd op gebak. DJ Robbie Beatpower verzorgt de muzikale afsluiting.
De vraag naar tickets op de bekende voorverkoop adressen en online is groot. Wil jij verzekerd zijn van tickets voor zaterdag 21 en donderdag 26 april? Wacht dan niet te lang. Kijk voor meer over stREEKfeest, het programma en de voorverkoop op www.streekfeest.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties