Reek

Win twee vrijkaarten voor Koningsnacht

Jubilerend stREEKfeest trapt in stijl af

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Het stREEKfeest is zaterdag 21 april op grandioze wijze van start gegaan. Het jubilerende festival pakte flink uit. Che Crozz, Johnny 500 en Baby Blue zetten de grote tent op z'n kop. Afsluiter Snollebollekes zegde zijn optreden op doktersadvies af. De organisatie wist op het laatste moment 'kind van de duivel' Jebroer te strikken. Dat bleek een schot in de roos met een waanzinnige finale waarbij tientallen bezoekers bij elkaar op de schouders klommen. In De Kull waren het One Dollar Quartet, DJ Corné en Strike2 die voor een feestelijke sfeer zorgden.

De organisatie is zeer tevreden tot nu toe. “Een mooiere start van ons tienjarig bestaan hadden we ons niet voor kunnen stellen”, zegt een trotse Loek Willems. “Nog nooit was het zo druk op de eerste stREEKfeestavond. Inmiddels zijn alle pijlen gericht op Koningsnacht, donderdag 26 april. Ook dan is er weer een programma van jewelste met The Dirty Daddies, DJ Menno en de lokale helden van The Allstarz als hoogtepunt van de avond. De Kull krijgt een oranje tintje met Henk Dissel en Raymon Hermans. Tussendoor zijn het de mannen van de Loco Loco Discoshow die zorgen dat het feest daar continu door blijft gaan.”

Win kaarten
De kaartverkoop voor Koningsnacht gaat als een dolle. Arenalokaal heeft twee tickets weten te bemachtigen voor donderdag 26 april. Ga naar onze Facebookpagina en tag je koningsmaatje voor een gezellige avond op stREEKfeest 2018 en wie weet win jij twee vrijkaartjes. De gelukkige winnaar wordt woensdagmiddag bekendgemaakt.
Wil je zeker weten van de partij zijn? Haal dan nu snel kaartjes op www.streekfeest.nl of bij een van de voorverkoopadressen. Wanneer nog niet alle tickets weg zijn, kun je die op de avond zelf bij de dagkassa kopen. “Maar let wel op, de afgelopen jaren was Koningsnacht altijd uitverkocht”, waarschuwt Loek. “Erbij zijn is meemaken.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties