Reek

Extra grote cast met rollen voor kinderen

Jubilerend Onderling Kunstgenot brengt Matrimonio

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Onderling Kunstgenot uit Reek viert dit jaar het zestigjarig bestaan. Speciaal voor de jarige toneelvereniging is het jubileumstuk Matrimonio geschreven. Behalve de vaste groep acteurs, maken dit jaar ook kinderen onderdeel uit van de cast. De voorstelling wordt drie keer op de planken gebracht in Het Wapen van Reek. Daar wordt het publiek telkens in stijl ontvangen.

De complete cast en crew van Onderling Kunstgenot.

De repetities verlopen voorspoedig en de spelers hebben er zin in. “Het is gewoon een superleuke groep mensen”, vindt José Govers-Dekkers, die al veertig jaar lid is van de club. “Dat heb je toch nodig om het interessant te houden. Het is een gemêleerd gezelschap van jong en oud. We blijven zoeken naar vernieuwing om de cast divers en levend te houden. Zo speelt deze keer vanwege het jubileum mijn kleindochter ook mee. Zo leuk.”

Italiaanse bruiloft
Matrimonio is Italiaans voor bruiloft. Het stuk is geïnspireerd op film als My best friend's wedding, De Toscaanse bruiloft en Meet the parents. Het verhaal gaat over Joris en Julia die in Italië willen trouwen. Het huwelijk vindt plaats in het prachtige kasteel van Julia’s opa. Bijzondere familiebanden, oude herinneringen en nieuwe ontmoetingen zorgen voor nogal wat commotie. Het wordt er allemaal niet makkelijker op als enkele oma's zich er mee gaan bemoeien, de weddingplanners steken laten vallen en ook de vader van de bruidegom zichzelf in een lastig parket brengt.

Kaartverkoop
Dit jaar speelt Onderling Kunstgenot twee avondvoorstellingen, op vrijdag 6 en zaterdag 7 april om 20 uur. Op zondag 8 april is er een matineevoorstelling om 14 uur. De kaartverkoop is reeds gestart. Deze zijn te bestellen bij Diny Zegers via 06-22838181 en dzegers@hwcbv.com. Een kaartje kost 8 euro. Wanneer een show niet uitverkocht is, kun je op de avond zelf aan de dagkassa ook nog een ticket kopen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties