Reek

Dinsdag 16 april van 18.30 tot 20 uur

Inloopavond in Reek voor omgeving Wapen en huisartspraktijk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Al enige tijd is een werkgroep van betrokken dorpsbewoners bezig met een ontwerp voor een herinrichting van de omgeving rondom Het Wapen van Reek en de huisartspraktijk. Inmiddels zijn ze in de eindfase beland. Inwoners krijgen dinsdag 16 april van 18.30 tot 20 uur de kans om het voorlopige resultaat in te zien. Tijdens de inloopavond is het mogelijk om kleine wijzigingen of aanvullingen voor te stellen.

De achterliggende gedachte van de nieuwe inrichting is om in de openbare ruimte voor het gemeenschapshuis een pleinachtige sfeer te creëren. Hiervoor worden onder meer enkele parkeerplaatsen weggehaald. Dit verlies wordt ruimschoots gecompenseerd met ongeveer dertien nieuwe plekken tussen de seniorenwoningen van Mooiland en de huisartspraktijk. Tevens komt er een extra toegang naar de praktijk, waardoor deze met de auto vanaf de Nieuw Heijtmorgen te bereiken is.

De werkgroep en gemeente Landerd willen het ontwerp voorleggen aan de dorpsbewoners. Belangstellenden zijn dinsdag 16 april van harte welkom op de inloopavond. Deze wordt gehouden in de foyer van Het Wapen van Reek tussen 18.30 en 20 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties