Reek

INGEZONDEN: Oproep aan alle leden van MKB Schaijk-Reek en ZOV Zeeland

Door Actiegroep Aldi Reek

Reek is superblij met het besluit van het college van Landerd om een tijdelijke Aldi als pilot toe te staan binnen de komgrens van Reek. Een grote wens vanuit het dorp gaat in vervulling.

Op dit moment op het terrein van het Streekfeest, maar er is al grond gereserveerd op het Reek Zuid complex voor een definitieve vestiging nadat de pilot zich bewezen heeft. Deze kosten worden nu al door de Aldi betaald.
De besturen van MKB Schaijk-Reek en ZOV Zeeland maken bezwaar tegen deze pilot. Wij vinden dit erg jammer omdat we weten dat een heleboel burgers maar ook ondernemers uit Zeeland, Schaijk en zeker Reek, dit project een kans willen geven en ook de meerwaarde voor hun eigen bedrijven inzien.
Het gaat goed met de Jumbo in Zeeland en ook met de AH in Schaijk. Dat is goed voor deze dorpen. Wij willen in Reek met deze pilot ook aantonen dat een Aldi goed is voor Reek en bevestigd zien dat het veel meer positieve kanten heeft voor onze buren dan de besturen van MKB wil doen geloven.
Wij roepen dan ook de leden op om hun bestuur te bewegen om dit soort kansen positief te benaderen en juist mee te werken aan ontwikkelingen die goed zijn voor het grootste gedeelte van de ondernemers.
Pakken we nu zelf deze kans niet, dan zal de regio zorgen dat deze voorziening ergens anders komt waar Zeeland, Schaijk maar vooral Reek helemaal niets aan heeft. Samen kunnen we dit voorkomen.

We rekenen op uw medewerking.

Actiegroep Aldi Reek

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties