Reek

Blog over voorbereiding op Breakout Run

'Het is tijd voor de volgende uitdaging'

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

Het is ongeveer een jaar geleden dat ik op deze plek aankondigde te gaan ontsnappen uit de gevangenis tijdens de Breakout Run. Dat is toen gelukt op zondag 28 mei. Het parcours van acht kilometer met tientallen hindernissen was uitdagend, maar vooral ook heel erg leuk. Tijd voor de volgende stap. Dit jaar sluiten ze me weer op, in het weekend van 2 en 3 juni. Nu neem ik, mede op verzoek van de organisatie, echter de langere ontsnappingsroute. Dat is een parcours van veertien kilometer met extra pittige obstakels.

Vorig jaar na de Breakout Run had ik de smaak te pakken. In binnen- en buitenland heb ik toen deelgenomen aan meerdere evenementen, voornamelijk hardlopen maar ook nog een andere obstacle run. Het hoogtepunt was de Dam tot Damloop, een afstand van 16,1 kilometer tussen Amsterdam en Zaandam. Die sfeer was geweldig, maar het was voor mij toch een hele opgave.
Behalve het hoogtepunt was de Dam tot Damloop voor mij ook een soort van eindpunt. Daarna heb ik niet veel meer gedaan, op een paar voetbalwedstrijden na. Dat was afgelopen september. Omdat besloten is dat ik toch weer meedoe aan de Breakout Run, heb ik onlangs voor het eerst mijn hardloopschoenen weer aangetrokken voor een rondje Reek. Gelukkig is het dorp niet zo groot, want erg soepel ging het allemaal niet en ik was blij toen ik weer thuis was.

Hulp
Dat betekent dat ik weer flink aan de bak mag. Tussen nu en mijn tweede ontsnappingspoging in juni zit ongeveer zeventien weken. In principe tijd genoeg. De vorige keer had ik mezelf aangesloten bij het trainingsgroepje van de Backyard Gym van Frank van Meurs en Cécile van de Peppel. Dit keer ga ik het anders doen, maar ik ben me nog aan het oriënteren hoe precies. Waarschijnlijk met een kleiner groepje van tussen de drie en zes personen.
Denk je dat jij of jouw bedrijf op een positieve manier kan bijdragen aan onze training? Dan hoor ik dat dat graag. Neem contact op via paul@uitleg.nl of spreek me een keer aan als je me tegenkomt. We staan overal voor open. Net als vorig jaar houd ik een blog bij op Arenalokaal.nl en in weekblad Arena om te berichten over mijn vorderingen.

Inschrijven
Durf jij de uitdaging ook een keer aan te gaan? Meld je dan vandaag nog aan op www.breakoutrun.nl om te profiteren van het vroegboektarief. Frank en Cécile geven ook dit jaar weer een groepscursus. Die is voor iedereen toegankelijk en ik kan het je ten zeerste aanraden. Niet twijfelen, gewoon inschrijven. Onder hun deskundige begeleiding kun ook jij de eindstreep halen. Meer informatie is te vinden op hun facebookpagina. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties