Reek

Het gonst van de geruchten in het Kelerijk

Door Harold van den Berg van Carnavalsvereniging De Kêleströpers

KELERIJK - Het Kelerijk gonst van de geruchten. De vraag: ‘wie gaat er heersen over ons Kelerijk?’, houdt de gemoederen inmiddels flink bezig.

De geheime commissie wil nog steeds weinig kwijt, maar stuurt via Facebook wel met regelmaat een aanwijzing. ‘Als de mensen in ons Kelerijk nu nog geen idee hebben weet ik het ook niet meer …’, riep één van de leden van de geheime commissie, die liever anoniem blijft, deze week nog tijdens een bijeenkomst waar hij was.

De aanwijzingen worden inmiddels bestudeert en nauwkeurig geanalyseerd. Wat heeft Loeki de Leeuw er mee te maken? En een koud glas bier in de sneeuw roept ook meer vragen op dan dat er antwoorden zijn. De puzzel met de vraag ‘wie hoort er niet bij?’ is volgens de geheime commissie een inkoppertje. Het ‘Hello World’ zou dat volgens de commissie trouwens ook moet zijn. ‘We kunnen de naam er eigenlijk wel bij zetten, zo duidelijk is het!’, zei het eerder geciteerde commissielid er nog bij.

Nog even wachten en dan worden alle vragen beantwoord. Wanneer? In ieder geval komt er op zaterdag 16 november a.s. tijdens het Prinsenbal zeker duidelijkheid. De buttons en onderscheidingen zijn klaar en liggen in een kluis op een geheime locatie opgeslagen. De kleermaker legt de laatste hand aan de nieuwe creaties van de hoogheden en de attributen voor de installatie worden nog een keertje extra opgepoetst.

Ook benieuwd? Kom dan zaterdag 16 november naar gemeenschapshuis ‘Het Wapen van Reek’. De gezellige feestavond start om 20.30 uur. De DJ’s Wes en Tinus en dweilorkest Ongerakt zorgen voor een feestelijke sfeer, en de meiden van de dansgarde zullen hun beste beentjes weer laten zwieren en zwaaien. Tegen de klok van 21.30 uur nemen we afscheid van Prins Mark en Prinses Dianne, die na een regeerperiode van 2 jaar de steek, scepter en kroon neer zullen leggen.

Zo rond de klok van 23 uur start de onthulling van de nieuwe hoogheden van het Kelerijk. Zorg dat je erbij bent om de nieuwe hoogheden een warm en carnavalesk welkom te geven, zodat zij zich thuis voelen en vol enthousiasme aan hun nieuwe taak kunnen beginnen.

En o ja, de geheime commissie heeft nog laten weten dat er diverse mooie spreekwoorden op onze nieuwe hoogheden van toepassing zijn…. Tot zaterdag 16 november!

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties