Reek

Blog over voorbereiding op Breakout Run

'Help ons over de finishlijn'

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

Na een succesvolle Breakout Run vorig jaar, ga ik dit jaar opnieuw de uitdaging aan. Alleen leg ik de lat nu hoger door de langere de ontsnappingsroute te pakken: een obstacle run van veertien kilometer in natuurgebied De Maashorst met onderweg pittige hindernissen. Dit doe ik in het weekend van 2 en 3 juni. De training is in volle gang en hierbij word ik door vele mensen op allerlei manieren geholpen. In weekblad Arena houd ik een blog bij over wat ik allemaal meemaak tijdens de voorbereidingen.

Begin februari schreef ik al dat ik dit keer niet aansluit bij een trainingsgroepje, maar dat ik me op mijn eigen manier ga voorbereiden in een klein team van slechts een paar personen. Daarvoor kunnen we alle hulp gebruiken. De eerste kilometers hardlopen zitten al in de benen en het is me duidelijk dat er nog vele moeten volgen om in juni goed voor de dag te komen. Daarom sluiten we binnenkort een keer aan bij Loopgroep Grave om een avondje mee te trainen.

Trainen
Ook op het gebied van krachttraining, ontspanning, voeding en andere zaken die bij de voorbereiding komen kijken, is hulp en advies van harte welkom. De eerste contacten zijn al gelegd, maar alle beetjes helpen. Denk je dat jij of jouw bedrijf op een positieve manier kan bijdragen aan onze ontsnappingspoging? Dan hoor ik dat dat graag. We komen graag een keertje trainen of luisteren. Hierover schrijf ik dan in deze blog. Help ons over de finishlijn. Neem contact op via paul@uitleg.nl of spreek me aan als je me tegenkomt.

Inschrijftarief
Het aantal aanmeldingen voor de Breakout Run stijgt nog elke week. De celblokken beginnen vol te lopen. Weet je nu al zeker dat je mee wil doen? Schrijf je dan snel in. Per 1 maart gaan de tarieven namelijk omhoog. Profiteer nu dus nog van de lage prijzen op www.breakoutrun.nl. Ik kan het iedereen aanraden. Hopelijk zie ik je begin juni dan in de gevangenis.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties