Reek

Reekse Politieke Partij kiest nieuwe lijsttrekker

Harold van den Broek voert RPP aan tijdens verkiezingen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REEK - Harold van den Broek (51) uit Reek gaat de kar trekken voor de RPP in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart 2018. Dit is door de werkgroepleden van de politieke partij unaniem besloten op voordracht van het bestuur. Samen met zijn partij en de hele raad hoopt hij de komende periode veel voor elkaar te krijgen in Reek, Schaijk en Zeeland.

Momenteel is Van den Broek al ruim een halfjaar fractievoorzitter van de RPP. Deze rol vervult hij met verve. Hij heeft de taak als voorman op zich genomen nadat Roland Werring een stapje terug deed. Dit bevalt alle partijen zo goed dat hij graag nog een periode het voortouw neemt.

Sport en Aldi
Van den Broek, die al bijna acht jaar in de gemeenteraad zit, stelt dat Landerd zijn laatste periode als zelfstandige gemeente ingaat. “Het is nu aan ons om te zorgen dat de dorpen goed achterblijven”, zegt hij. “Twee van de speerpunten waar ik me hard voor blijf maken, zijn de bouw van een multifunctionele accommodatie voor sport en spel in Reek en de komst van de Aldi naar het voormalige ITC-terrein. Dat is iets waar wij ons nu voor inzetten en waar we ook na de verkiezingen gewoon mee doorgaan.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?