Reek

Sfeervolle pauzeplek bij kinderboerderij Buiten-“Gewoon” in Velp

Haal tweede kerstdag frisse neus met winterwandeltocht van Achilles Reek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - De winterwandeltocht van Achilles Reek is een traditie die niet meer weg is te denken. Het is de ideale gelegenheid om op tweede kerstdag een frisse neus te halen, even lekker naar buiten. Voor de komende editie zijn weer twee routes uitgezet. Eentje van ongeveer zeven kilometer lang. De fervent wandelaar kan kiezen voor vijftien kilometer.

Beide tochten voeren door de prachtige bosrijke omgeving van Reek. Er is gekozen voor een bijzondere pauzeplek, de sfeervol aangeklede kinderboerderij Buiten-“Gewoon” in Velp. Onderweg kom je langs bijzondere plekken. Zo voert de tocht onder meer door de H. Antonius Abt, waar je de kerststallententoonstelling kunt bewonderen. De start en finish van de twee routes is het clubhuis van Achilles aan de Mgr. Suijsstraat 35 in Reek.

Warme traktaties
Achilles zorgt tijdens de tocht goed voor de deelnemers. Onderweg zijn warme winterse traktaties te verkrijgen zoals warme chocomel, glühwein en Schrobbelèr. Uiteraard ontbreken de koffie en thee ook niet. Na afloop kan men zich lekker opwarmen in het clubhuis en genieten van erwtensoep met roggebrood of een lekker drankje.
Deelname aan de winterwandeltocht kost 2,50 euro per persoon. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis meelopen. Starten kan tussen 9 en 11 uur, zodat er ’s middags nog tijd overblijft voor andere leuke dingen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties