Reek

Fotowedstrijd 'Mooiste kern van Brabant' van start

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REGIO - Veel inwoners in Noord-Brabant vinden hun eigen dorp, enigszins gevoed door een vorm van gepast chauvinisme, de mooiste kern van Brabant. Met recht natuurlijk, want waarom zou je niet trots zijn op je eigen dorp. Om die woorden kracht bij te kunnen zetten, is de fotowedstrijd 'mooiste kern van Brabant' gestart onder inwoners van Brabant. De stichting Kleine Kernen roept de bewoners op om de mooiste foto’s van hun dorp in te zenden. Uit de inzendingen kiest een deskundige jury de mooiste foto's. De beelden van de twaalf mooiste kernen worden verwerkt in een kalender die voor het jaar 2021 wordt uitgegeven. Wie wil zijn of haar dorp nou niet op zo'n kalender hebben staan?

Meedoen is eenvoudig. Stuur je mooiste foto of foto’s naar de redactie. Onderwerpen zouden kunnen zijn: natuur, zorg, dorpsgezichten, leefbaarheid, voorzieningen, woningbouw. Eigen invulling van het beeld is uiteraard ook prima. De foto’s kunnen worden aangeleverd via info@kleinekernen.nl. Je kunt foto’s voor de wedstrijd inzenden tot en met dinsdag 17 november. Geef in het kort aan wat erop de foto staat en door wie hij gemaakt is.

Foto's dienen rechtenvrij te zijn. Eventuele personen op de foto moeten hebben ingestemd met het gebruik hiervan. Door foto's op te sturen geef je toestemming om deze te mogen delen. 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties