Reek

Fiets Mee met MOV Reek op 1 september

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - De drie MOV's uit Reek, Schaijk en Zeeland houden in september weer hun jaarlijkse Fiets Mee-tochten. De opbrengsten gaan naar verschillende organisaties die ervoor zorgen dat de giften in zijn geheel ten goede komen aan de mensen voor wie het bestemd is. Reek trapt dit jaar af. Je kunt zondag 1 september starten tussen 10.30 en 13 uur. Het vertrekpunt is Het Wapen van Reek. De nieuwe route, uitgezet door Henk van Melis, is 35 kilometer lang met onderweg een verrassende pauzeplaats.

Kun je niet fietsen? Dan ben je van harte welkom op de pauzeplaats of bij de finish, beide plekken met muziek. Op de dag zelf kun je in Het Wapen het adres van de pauzeplaats ophalen.

Schaijk is zondag 8 september aan de beurt. Daar vertrek je vanaf De Phoenix. Zeeland sluit zondag 15 september het rijtje met als startlocatie firma Swijnenberg aan de Brand. Vanaf daar kun je tevens een wandeltocht maken van vijftien kilometer. Bij elke tocht wordt een dagprijs verloot onder de deelnemers. Onder de deelnemers van alle drie de tochten, worden nog tien prijzen verdeeld. Meer informatie op www.fietsmee-mov.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties