Reek

StREEKfeest, Koningscross en jubileumconcert Semper Crescendo

Festivalterrein Reek bijna klaar voor vijf dagen feest

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Vrijwilligers in Reek hebben de afgelopen dagen hard gewerkt om het festivalterrein aan de Mgr. Borretstraat in orde te krijgen. De locatie is bijna gereed voor vijf dagen feest tussen zaterdag 22 april en zaterdag 29 april met het stREEKfeest, de Koningscross en het jubileumconcert van muziekvereniging Semper Crescendo. Bezoekers kunnen van dit spektakel genieten in twee comfortabele en verwarmde tenten.

De vernieuwde entree verwelkomt bezoekers op het festivalterrein.

Het stREEKfeest trapt zaterdag 22 april af met artiesten als Sane & Donna, Kennèh, Freddy Moreira, The Unforgiven, Jet Set Live, Kraantje Pappie en Mental Theo. Een paar dagen later, tijdens Koningsnacht op woensdag 26 april, doet de organisatie er nog een schepje bovenop. Die avond wordt het publiek getrakteerd op DJ Menno, Lijn 99, It all started in the nineties, Dansado & De Feestneger, Ameezing Feest Café en topformatie Beethoven.
Tussendoor is ook nog de Koningscross. Deze begint op zaterdag 22 april met wedstrijden in diverse klassen. De dag eindigt met de mogelijkheid voor mensen met een beperking en kinderen om in een zijspan een rondje over het parcours te maken. Zondag 23 april vinden de officiële NK-wedstrijden plaats. Op de vijftigste verjaardag van Koning Willem-Alexander, donderdag 27 april, is er van alles te doen voor jong en oud. Tot slot sluit de jarige muziekvereniging Semper Crescendo zaterdag 29 april de feestelijke week af met een spectaculair jubileumconcert.

Verwarmde tenten
Het feest in Reek kan altijd doorgaan. De optredens zijn te bewonderen in twee verwarmde en comfortabele tenten. Bezoekers kunnen dus op het mooi aangeklede festivalterrein droog en aangenaam genieten van alles wat het stREEKfeest te bieden heeft. Er zijn nog steeds tickets te krijgen. Kijk hiervoor op www.streekfeest.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties