Reek

Ideale plek om je te presenteren

Extra bedrijven gezocht voor banenmarkt Jong Landerd Werkt

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Het doel van Jong Landerd Werkt is om een brug te slaan tussen jongeren en werkgevers. Vorig jaar werd al met succes een banenmarkt gehouden. Het was een podium voor bedrijven om zichzelf te presenteren, vacatures te delen en jongeren uit de eigen gemeente te ontmoeten. Dit jaar pakt de organisatie opnieuw uit. Zaterdag 6 april krijgen ondernemingen in Het Wapen van Reek de kans zichzelf te laten zien aan de jongeren van Landerd.

Jong Landerd Werkt is een banenmarkt voor jongeren vanaf 15 jaar. Het maakt niet uit of je nog op school zit, wel of geen diploma hebt en of je op zoek bent naar een vaste baan of een stageplek. De organisatie wil de drempel verlagen en voor hen de stap naar een werkgever toegankelijker maken. Door werkgevers en werkzoekenden samen te brengen, ontstaan mooie verbindingen.

Speciale bijlage
Het initiatief voor de banenmarkt werd vorig jaar heel goed ontvangen. Met de opgedane ervaring en feedback heeft Jong Landerd Werkt enkele verbeteringen aangebracht waardoor het voor bedrijven nog interessanter is om aanwezig te zijn. Niet alleen is het een bewezen methode om in contact te komen met nieuw personeel, ook levert het de nodige aandacht op. Zaterdag 30 maart verschijnt samen met weekblad Arena een speciale banenmarktbijlage waarin alle deelnemende bedrijven in de spotlight worden gezet.
Jong Landerd Werkt vindt plaats op zaterdag 6 april van 15 tot 17 uur in Het Wapen van Reek. Een groot aantal bedrijven heeft zich reeds aangemeld, maar er is ruimte voor extra ondernemers. Dus grijp deze kans en presenteer jezelf, deel vacatures en bespreek met jongeren de mogelijkheden voor stage(s) en (vakantie)werk. Aanmelden en meer informatie inwinnen kan via landerdwerkt@gmail.com

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties