Escharen

Estria klopt Achilles Reek en blijft bovenin meedraaien

Door Matt Gerrits van S.V. Estria

ESCHAREN/REEK - Estria blijft bovenin meedraaien in de vierde klasse. Afgelopen zondag klopten de rood-witten Achilles Reek met 3-1. (foto: Matt Gerrits)

Rens van Dongen wint een kopduel namens Estria.

Estria startte furieus want binnen de minuut kopte Rens van Dongen de bal al tegen de paal. Estria bleef goed druk zetten en Achilles kwam nauwelijks van haar eigen helft. Tot in de 7e minuut een misverstand in de Estria-defensie goed werd afgestraft door de spits van Reek. Maar Estria rechtte de rug en kwam in de 14e minuut op gelijke hoogte door Jordy Hurkens na goed voorbereidend werk op rechts van broertje Roy. Hierna luwden de aanvalsgolven van Estria en gebeurde er niet veel aan beide kanten. Tot de 42e minuut want toen was het wederom Jordy Hurkens die met wat geluk de bal plots voor zijn voeten kreeg en die weet tegenwoordig wel raad met dergelijke kansen. 2-1. En nog was de koek voor de pauze niet op want in de laatste minuut voor het rustsignaal knalde Roel van de Bogaard met zijn sterke linker de bal onhoudbaar voor de doelman in de touwen. 3-1.

Na de pauze gebeurde er voor de vele supporters niet veel meer. Achilles probeerde nog wel druk te zetten op de verdediging van Estria maar die gaf geen krimp meer en omdat de ploeg van de bijna herstelde coach Ivo Rossen het welletjes vond ging de wedstrijd een beetje uit als de spreekwoordelijke nachtkaars. Een kwartier voor tijd kreeg een speler van Achilles nog een rode kaart na een smerige overtreding op Roel van de Bogaard. Eindstand derhalve 3-1 voor Estria, dat zich door dit resultaat blijft nestelen in de bovenste regionen van de ranglijst. Volgende week wacht Estria een uitwedstrijd tegen SIOL.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties