Reek

Zanger bekend van optredens met Semper Crescendo

Erwin Young brengt eigen liedjes in Reek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Erwin Young presenteert zaterdag 16 juni zijn liedjesprogramma Drijven op de wind in Het Wapen van Reek. De Amsterdamse zanger is geen onbekende in het dorp, want hij deed al meerdere malen mee met optredens van Semper Crescendo. Hij zingt en speelt die avond een programma dat voornamelijk bestaat uit door hemzelf geschreven muziek en Nederlandstalige teksten, en een paar andere kleine verrassingen. Kaartjes à 5 euro per stuk zijn te halen in Het Wapen van Reek. De show start om 20.30 uur.

Young (1971) studeerde Zang, Jazz/lichte muziek aan het Conservatorium van Amsterdam. Sinds zijn kindertijd schrijft hij liedjes met Nederlandstalige teksten en voert deze af en toe uit tijdens open podia en andere kleinschalige gelegenheden. Na het Conservatorium maakte hij deel uit van allerlei grotere ensembles en bands. Daarnaast is hij sinds 1999 werkzaam als zangdocent en dirigeert verschillende koren. In Reek is hij bekend omdat hij getrouwd is met een Reekse en omdat hij aan verschillende optredens van Semper Crescendo heeft meegedaan als zanger.

Drijven op de wind
Na al zijn muzikale omzwervingen en het vele optreden in grote verbanden, ging hij een halfjaar geleden terug naar zijn roots. In november voerde hij voor het eerst zijn liedjesprogramma Drijven op de wind uit. Op zaterdagavond 16 juni doet hij dit in Reek. Hij staat dan helemaal alleen op het podium met zijn grotendeels zelf geschreven muziek en teksten. Hij begeleidt zichzelf hierbij op de piano. Het programma bevat composities die hij door de jaren heen heeft geschreven. De teksten vertellen ons alles over zijn verlangens, dromen en verbeelding. Je krijgt een kijk in zijn belevingswereld.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties