Reek

Brabantse lunch voor alle inwoners van Reek op zondag 28 april

Elfde editie stREEKfeest pakt uit met gevarieerd feestprogramma

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Het stREEKfeest, het festival dat één weekend per jaar het inwoneraantal van Reek verdubbelt, staat weer voor de deur. Op het festivalterrein aan de Mgr. Borretstraat zijn de contouren voor aanstaande editie al te zien. In het weekend van 26, 27 en 28 april presenteert de organisatie een feestelijk programma met achtereenvolgens Koningsnacht, het Foute Koningsfeest en als afsluiter nog een sfeervolle 'day after' voor jong en oud.

De feestavonden worden ingekleed met energieke topbands als Popgunnn en Band with Benefits, Hollandse artiesten als Django Wagner en Zanger Kafke, knallende DJ’s als Tony Junior en Darkraver, hilarische feestacts als Q-Music Het Foute Uur Live, Het Feestteam, Timmie Tirol, en veel interactie en meezingen met Bart & Alex en De Grote Karaoke show, en nog meer.

De traditionele Koningsnacht op 26 april belooft vooral veel spektakel door de energieke liveshow van Popgunnn. De allervetste dance-, rock- en hiphoptracks knallen live door de speakers zodra deze strakke zeskoppige band het podium betreedt. Nog meer vuurwerk kan worden verwacht van de populaire DJ Tony Junior als afsluiter. En voor gezelligheid en meezingen zullen Django Wagner, Zanger Kafke en Bart & Alex zorgen.
De dag erna, zaterdag 27 april heeft stREEKfeest gekozen voor een hilarisch programma, omgedoopt tot het Foute Koningsfeest. De organisatie verwacht dat mensen veelal fout uitgedost naar het festival. Het publiek kan dan genieten van de enerverende groep Band with Benefits en vele guilty pleasures tijdens Q-Music Het Foute Uur live. Feest is er volop met Het Feestteam, Timmie Tirol, Zanger Bas en Gluren bij de Buren. Ook is er een live karaoke show, waar publiek met een echte band mee kan zingen.

Gratis lunch 25 jaar Landerd
Naast de feestavonden voor volwassenen vinden ook de activiteiten rond Koningsdag plaats op het festivalterrein. Dit jaar niet op de verjaardag van Willem-Alexander, maar een dag later op zondag 28 april. Voor de kinderen zijn er leuke spelletjes, creatieve activiteiten en een uitdagende mud-run. Daarnaast is er vanaf 12 uur een Brabantse lunch met muzikale medewerking van The Rocking Sixties, waardoor er na het eten ook nog gedanst kan worden tot een uur of vier. Deze lunch is voor inwoners van Reek gratis, een initiatief dat door Landerd wordt ondersteund ter ere van de vijfentwintigste verjaardag van de gemeente. Mensen kunnen hiervoor vrijblijvend binnen wandelen. Je hoeft jezelf niet vooraf op te geven. Tegen het einde van middag sluit DJ Robbie Beatpower de dag voor iedereen muzikaal af.

Voorverkoop
De voorverkoop loopt stevig door. Zo zijn de groepstickets voor Koningsnacht al uitverkocht. Afgelopen jaren was Koningsnacht meerdere malen uitverkocht. De organisatie adviseert dus als je er zeker weten bij wil zijn om dit weekend nog snel je tickets te halen. Kaarten zijn te verkrijgen bij de vertrouwde voorverkoopadressen. In Reek bij Haarmode Jan Nelissen; in Schaijk bij café-feesterij De Potter en Marskramer; in Velp bij Van Gaal en in Zeeland bij EP:Toon Bergmans. Dagkaarten voor 26 of 27 april kosten in de voorverkoop 20 euro en voor 30 euro heb je een combiticket voor beide dagen. Tickets zijn ook online te verkrijgen via www.streekfeest.nl/tickets.  Op de website vind je tevens meer informatie.

Django Wagner.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties