Reek

Eerste voorronde NK Legpuzzelen in Reek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - De populariteit van legpuzzelen zat al langer in de lift en is in coronatijd alleen maar toegenomen. Na meer dan een jaar thuis aan de keukentafel oefenen, kan iedereen zijn puzzelkwaliteiten in teamverband tonen tijdens het Nederlands Kampioenschap Legpuzzelen. De inschrijving is nu geopend. De eerste van vijftien voorrondes is zaterdag 16 oktober in Het Wapen van Reek, waar al vaker in competitief verband gepuzzeld werd.

De zaal gaat om 18.45 uur open. Teams hebben tot uiterlijk 19.15 uur om zich te melden. Vervolgens kan iedereen zich gaan opmaken voor de strijd. Na opwarmen en uitleg mogen de teams om 19.30 uur beginnen. De verwachting is dat de eerste teams tussen 21.15 en 22 uur klaar zijn. Van de eerste tien teams wordt de tijd genoteerd, maar iedereen krijgt de gelegenheid om zijn puzzel af te maken. Na afloop is er voldoende tijd en ruimte om na te praten en te borrelen.

 

Inschrijven
Dit najaar en aankomend voorjaar vinden er door het hele land voorrondes plaats waar puzzelaars het in teams van vier tegen elkaar op nemen. Welk team legt het snelste de duizend stukjes van een Jan van Haasteren puzzel op de juiste plaats? De drie teams die hierin als eerste slagen, kwalificeren zich voor de finale. De 45 finalisten nemen het zondag 10 april tegen elkaar op in de strijd om het kampioenschap. Tijdens de finale wordt een nieuwe Jan van Haasteren puzzel gelegd. Inschrijven voor de voorrondes van 2021 kan www.nklegpuzzelen.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties