Reek

Een ‘studieproof-kamer’ voor Robin Buijsse uit Reek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Het halen van je diploma is al een feestje op zich. Voor Robin Buijsse uit Reek werd de vreugde nog groter. Hij heeft vorige week uit handen van medewerkers van Rabobank Oss Bernheze een cheque van 800 euro ontvangen. Hiermee kan hij zijn ‘studieproof-kamer’ inrichten. Robin deed mee aan de Rabobank wedstrijd; Geslaagd ….en door!

Examenkandidaten konden zich tot 14 juni via Rabobank.nl/geslaagd aanmelden en aangeven welke keuze zij gingen maken na het behalen van hun diploma: reizen, studeren, op jezelf gaan of werken. In elke categorie waren er prijzen te winnen. Rabobank helpt op deze manier jongeren bij de volgende stap om op eigen benen te staan, welke stap dit ook is.

Een reischeque, het collegegeld en de jobcoach zijn eenmalig landelijk uitgereikt. De prijs voor een ‘studieproof-kamer’ is aan tachtig geslaagde scholieren, verspreid over het land, overhandigd. Rabobank Oss Bernheze mocht deze prijs dan aan Robin uitreiken. Hij gaat technische geneeskunde studeren en heeft daar enorm veel zin in. Hiervoor gaat hij op zoek naar een kamer en kan deze op basis van zijn wensen inrichten zodat hij er helemaal klaar voor is.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties