Reek

Wintermarkt Reek op zaterdag 14 december van 16 tot 20 uur

'Een knus evenement met lekkere hapjes en sfeervolle muziek'

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Zaterdag 14 december wordt het vernieuwde plein voor Het Wapen van Reek in feestsferen gehuld voor de negende editie van de wintermarkt. Verder bouwend op het succes van vorig jaar belooft ook komende editie heel gezellig te worden. Bezoekers kunnen van 16 tot 20 uur genieten van het winterse tafereel, lekkere hapjes en drankjes, sfeervolle muziek en nog veel meer. Na afloop is er nog een feestje in de foyer van het dorpshuis.

Marita Veldt, die net twee jaar in Reek woont, zat vorig jaar voor het eerst in de organisatie. “Ik had de wintermarkt in Reek nog nooit meegemaakt, maar ik vond het echt heel leuk”, zegt ze. “Het was berekoud vorig jaar, zeker voor de mensen in de kramen. Toch was het knus met lekkere hapjes en sfeervolle muziek. Niet per se gericht op het verkopen van spulletjes, maar op gezelligheid. Eigenlijk precies de markt waarop ik had gehoopt.”

'Fraaie spulletjes'
Voor komende editie wordt dezelfde opzet als de vorige keer gebruikt. “De kramen blijven vooral buiten staan”, vertelt Marita. “Dat is ons goed bevallen. Met wat aanpassingen hopen we op nog meer sfeer. Er is muziek binnen en buiten, van onder meer Landante, Muchoss, Ongerakt, Luuk Lenders en enkele harpisten. Verder kun je genieten van heerlijke drankjes en hapjes, zoals pizza, gerookte vis, worstenbroodjes en hamburgers.”
Voor kinderen is er van alles te doen. “Zeker met de twee nieuwe attracties: een skithutspringkussen en husky rodeo”, gaat Marita verder. “Ook kun je glittertattoo's laten zetten. En niet te vergeten: een keur aan kramen met allerlei fraaie spulletjes. Wie weet scoor je daar nog een origineel cadeau voor de feestdagen. We proberen voor iedereen er iets leuks van te maken.”

Wintermarkt Reek op zaterdag 14 december van 16 tot 20 uur in en rondom Het Wapen met aansluitend een afterparty in de foyer.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties