Reek

Duo Jonkers & Kersten brengt intiem concert in Reekse Orangerie

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - In de achtertuin van de oude pastorie in Reek staat een prachtige Orangerie, een mooie plek voor intieme concerten. Zondag 14 oktober staat er weer een optreden op de planning. Het duo Jonkers & Kersten is die middag aanwezig. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen luisteren op de Mgr. Borretstraat 5.

Het duo Jonkers & Kersten bestaat uit Jopie Jonkers en Anna Kersten, wiens echte naam Ankie Keultjes is. Zij gebruikt de naam van haar grootmoeder als schrijverspseudoniem. Jopie en Ankie leerden elkaar lang geleden kennen in de folkgroep Deirdre, waarna hun wegen zich scheidden en zij ieder een ander muzikaal pad bewandelden. Jopie als zangeres en harpiste. Zij speelde op diverse albums met onder anderen Coen de Cauter. Verder schreef ze mee aan een methode voor de harp. Ankie is zangeres, producer en dichteres. Onder de naam Anna Kersten heeft ze vier bundels op haar naam staan: Gedane Zaken,Het Uiteengaan van de Tweezaamheid, Zo spreekt de Verbeelding en Hautnah.

Liefde en de zee
Al deze muzikale en levenservaringen zijn nu samengebracht in een gevarieerd programma met twee thema's. Les Mots d'Amour staat in het teken van de liefde. In Gedane Zaken is de zee het leitmotiv. Pakkende teksten en harmonieuze samenzang in het Frans, Engels en Spaans, begeleid door prachtige harpspel. Zondag 14 oktober om 14.30 uur in de Orangerie in de achtertuin van Mgr. Borretstraat 5 in Reek. Het concert is op basis van een vrije gift bij te wonen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties