Reek

Drie bijzondere winnaars van Reekse Landstorm 1814

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Alle deelnemers aan de tocht 'Reekse Landstorm 1814' hebben hun moed getoond in de overwinning op de Fransen en zij hebben laten zien dat de Reekenaren wederom hun dorpswapen verdiend hebben. Maar op 14 oktober waren er ook drie speciale winnaars, die op 31 oktober om 15 uur bij Onder Ons in Reek hun prijs uitgereikt krijgen.

Deze dappere Landstormer liet het hart smelten van Marie-Antoinette,

Ten eerste konden de Reekenaren naast hun moed ook hun kennis tonen. Elke deelnemer kreeg een routekaart mee met vragen. Stijn had alle vragen goed. Stijn heeft geen achternaam opgegeven, maar gelukkig wel zijn lengte en gewicht goed ingevuld. Stijn is 1,50 meter lang en weegt 42 kilo. Elke Stijn die denkt dat hij in aanmerking komt voor de prijs wordt verwacht op de prijsuitreiking, maar zal met een meetlint en weegschaal wel eerst nagemeten worden.
Ten tweede was er een prijs te winnen voor de mooiste selfie met Marie-Antoinette. Dat is Alexander Bossers geworden. Deze dappere Landstormer wordt dus ook verwacht op 31 oktober.
Ten derde is er de kleurwedstrijd. Die winnaar wordt pas bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking. Voor wie de kleurplaat nog niet ingeleverd heeft, kan dat doen tot en met zondag 28 oktober bij Onder Ons. Wie nog een kleurplaat wil maken, kan die ophalen bij Onder Ons of ter plekke nog inkleuren.

De prijswinnaars en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd bij Onder Ons in Reek aan de Noordhoek 13b. De festiviteiten starten woensdag 31 oktober om 15 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties