Reek

Achilles Reek Tourspel

Doe met een eigen team mee aan de Tour de France

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Het sportjaar 2020 is vanwege corona flink opgeschud. Geen amateursporten in teamverband, geen EK voetbal, geen Olympische Spelen, geen traditionele Tour de France in juli... Nu is er een voorzichtige herstart van evenementen zonder of met beperkt publiek. Eén ding is zeker: nagenoeg iedereen heeft weer honger naar het volgen van live sport. Gelukkig is er een uitgestelde Tour de France die 29 augustus van start gaat in Nice, Frankrijk.

Deze editie van de Tour zal spannender worden dan ooit tevoren. Hoe komen de renners uit de coronatijd zonder grote wedstrijden als voorbereiding? Een echte topfavoriet valt daarom niet aan te wijzen. De Nederlandse teams doen de laatste jaren weer echt mee en dat maakt het extra leuk. Jumbo-Visma heeft zijn sterkste team in jaren met de drie kopmannen Kruijswijk, Dumoulin en Roglic. Als toeschouwer maak je het volgen van de Franse wielerronde net iets levendiger met het inmiddels al jaren populaire Tourspel van Achilles Reek.

Meedoen is eenvoudig
Je krijgt de kans de Tour de France als ploegleider mee te beleven en de echte spanning te ondergaan. Je kiest vijftien verschillende renners waarvan je denkt dat deze goed zullen presteren. Je spreidt je kansen met een goede mix van sprinters, klimmers en klassementsrenners. Met de gekozen renners zijn in elke etappe punten te verdienen. Hoe dat precies in zijn werk gaat, staat uitgelegd in de spelregels. Degene die na de laatste etappe van de Tour de France de meeste punten heeft, wint een mooi geldbedrag. Ook zijn er elke wedstrijddag dagprijzen te winnen.
De renners van je keuze vul je in op het deelnameformulier dat enkele weken voor aanvang van de Tour de France online te vinden is op www.achillestourspel.nl. Een gedrukt exemplaar kun je halen bij Bento schoenen & sportshop. Het deelnamebedrag per inschrijving is 7,50 euro. Je kunt net zo vaak meespelen als je wil. Ook kun je als ploeg meedoen door vier formulieren te koppelen. Leuk voor vrienden, familie of collega’s.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties