Reek

Doe mee met het Achilles Reek Tourspel

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Het Nederlands elftal gaat als groepswinnaar naar de achtste finale op het EK. Dat is volgens Achilles Reek een mooie aanleiding om de aandacht te richten op een ander groot sportevenement dat op het punt van beginnen staat: de 108e Tour de France. Het startschot klinkt zaterdag 26 juni in Brest. Ruim drie weken later is de finish op de Champs-Élysées in Parijs. Maak de wielerronde extra spannend door mee te doen met het Achilles Reek Tourspel.

De selecties van de 23 deelnemende wielerploegen zijn bekend. Bij het tourspel van Achilles Reek doe je mee met een zelfgekozen team van vijftien renners. Beleef de Ronde van Frankrijk zo als ploegleider. Met de gekozen renners zijn in elke etappe punten te verdienen. Hoe dat precies in zijn werk gaat, staat vermeld in de spelregels. Degene die na de laatste etappe van de Tour de France de meeste punten heeft, wint een mooi geldbedrag.

Selecteer dus vijftien renners en vul je keuze in op het deelnameformulier. Dat kan online of haal een lijst bij Bento Sport & Teamweer aan de Runstraat 8 in Schaijk. De uiterste inschrijfdatum is zaterdag 26 juni om 15 uur. Deelname kost 7,50 euro per lijst. 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties