Reek

Zondag 22 november op Facebook

Digitale intocht voor Sinterklaas in Reek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Sinterklaas laat zich niet kennen en laat ondanks corona Reek dit jaar zeker niet links liggen. Wel gaat de intocht anders dan normaal. De goedheiligman wordt dit jaar niet op straat ingehaald met aansluitend een bijeenkomst in de grote zaal van Het Wapen van Reek. In plaats daarvan is hij zondag 22 november vanaf 15 uur online te zien op de facebookpagina van het gemeenschapshuis.

De Sint een hand geven of even met hem op de foto zit er dit jaar dus niet in. De kinderen uit Reek ontvangen via de school allemaal een speciale kleurplaat die ze mogen versieren. Er staat tot en met vrijdag 20 november een speciale brievenbus bij Het Wapen. Daarin mag je post stoppen voor de Sint en zijn Pieten: de kleurplaat, een tekening, een brief of iets anders waar ze van kunnen genieten.
Ken je een mop, een leuk verhaal of heb je een vraag? Schrijf die er dan maar bij, zodat Sinterklaas er tijdens de uitzending op kan reageren. Vergeet zeker je naam en leeftijd er niet bij te zetten. Ook zou hij het heel leuk vinden als je een dansje of andere act voor hem opvoert. Dat kun je doen door er een filmpje van te maken en dit op te sturen naar sint@dereek.nl

Stem zondag 22 november af op www.facebook.com/hetwapenvanreek voor een bijzondere intocht van Sinterklaas in Reek.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties