Reek

Muziektheatervoorstelling in Het Wapen van Reek

De Weg: over afwijzing, verlies, veerkracht en hoop

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - In samenwerking met Bibliotheek Landerd, Vluchtelingenwerk Nederland en MuziS Landerd presenteert Het Wapen van Reek de muzikale voorstelling: De Weg. Deze show vertelt het aangrijpende verhaal van Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. Een verhaal, begeleid door prachtige muziek, over afwijzing, verlies, veerkracht en hoop, gezien door de ogen van een tiener. Kom vrijdag 26 oktober om 20 uur kijken en luisteren.

In haar persoonlijke muziektheatervoorstelling neemt zangeres en harpiste Ekaterina Levental het publiek mee op de weg die zij als tiener aflegde. De weg, die leidde van land naar land, toen zij en haar familie na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie niet in Oezbekistan konden blijven door oplaaiend antisemitisme. Prachtige muziek illustreert in dit soloconcert de emotionele kant van de vlucht. Een veelbewogen weg naar de toekomst.

Kaarten kosten 10 euro per stuk, dit is inclusief een consumptie. Het muziektheater duurt zeventig minuten en kent geen pauze. Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar in Het Wapen en online via www.bibliotheeklanderd.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties