Reek

Brabantse middag met Kwartjesvolk in Wapen van Reek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Het Kwartjesvolk uit Zeeland vindt het tijd voor een nieuwe Brabantse middag. Die wordt zondag 10 november gehouden in Het Wapen van Reek. Het Kwartjesvolk zal op hun eigen bekende manier er weer een supergezellige middag vna maken. De show draagt de titel Weer onderweg! Het belooft een gevarieerd optreden te worden met een mix van oude en nieuwe liedjes in combinatie van komische vertellingen.

Met hun vele instrumenten waaronder accordeons, trekzak, gitaar, mandoline, tinwhistle, contrabas, banjo, wasbord, draailier, doedelzak en een viool laat het Kwartjesvolk in Reek weer zien wat ze in huis hebben. Voeg een flinke partij humor en een cabareteske uitvoering van het Brabantse lied toe en je hebt feest. Zo hebben de Zeelanders al duizenden mensen weten te vermaken. In Reek zal dat niet anders zijn.

Het Kwartjesvolk staat garant voor een ouderwets gezellige Brabantse middag, waar weer gelachen kan worden en het genieten zal zijn. Iedereen is van harte welkom in Het Wapen van Reek aan de Nieuw Heijtmorgen 20. De show start om 14 uur, de zaal gaat om 13.30 uur open. De entree bedraagt 7 euro. Kaarten zijn te koop en af te halen tijdens de openingstijden van Het Wapen of te reserveren bij Tinus Verstraten via 06-51565840 en tinusverstraten@home.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties