Reek

Maak dinsdag 26 november kennis met het dorp waar je nu woont

Bijeenkomst voor alle nieuwe inwoners van Reek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Ben je onlangs in Reek komen wonen? Dan nodigt de Stichting Dorpsontwikkeling Reek je van harte uit in Het Wapen van Reek voor een speciaal voor jou georganiseerde avond op dinsdag 26 november om 20 uur. Op veler voor verzoek wordt deze avond voor de tweede keer gehouden na het succes van vorig jaar.

Wat kun je deze avond verwachten? Ton Cruijsen verzorgt het eerste deel van de avond. Hij laat je op luchtige wijze kennismaken met de geschiedenis van Reek. Deze geboren en getogen Reekse verteller geeft je een beeld van het boerendorp dat Reek begin twintigste eeuw was, de modernisering van het dorp in het midden van de vorige eeuw en het burgerdorp dat Reek nu is. In de tweede helft van de avond kun je op interactieve wijze in een pubquiz jouw kennis van Reek anno 2019 delen en uitbreiden zodat je jezelf er nog meer thuis gaat voelen.
De avond wordt afgesloten met een borrel waarbij je volop de gelegenheid hebt om kennis te maken met andere nieuwe inwoners. Ook zijn er inwoners aanwezig die je verder wegwijs kunnen maken in bijvoorbeeld het verenigingsleven of de praktische zaken.

Aanmelden
Graag ontvangt de organisatie vooraf jouw aanmelding via hendrwil@gmail.com. Wanneer je bij jouw aanmelding laat weten waar je woont, probeert Ton zo mogelijk tijdens zijn presentatie specifieke aandacht te besteden aan de geschiedenis van de straat en het huis waarin je woont. Deelname aan de avond, koffie en thee zijn gratis. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties